Qutan Primary School Extension

SUIADR, SAUP Primary School Extension
SUIADR, SAUP Primary School Extension

Qutan Primary School Extension

Architecture

The project is located in a remote village in China. It aims to satisfy the students' learning space while exploring the establishment of an architectural paradigm that can reflect the traditional context of local architecture. Additionally, with the coordinated design and construction of the Central Small Square and the entrance Banyan plaza, the project rebuilt the order of the public space here, thus attracting villagers back to the communal space again and injecting new vitality into the village.

 
 
Details
SUIADR, SAUP
Primary School Extension
SUIADR, SAUP Architecture

Got Good Architecture?

Nominate your architecture for the A' architecture Design Award.

Architecture Award