Coexisting With Nature Clinic

Yoshiaki Tanaka Clinic
Yoshiaki Tanaka Clinic

Coexisting With Nature Clinic

Architecture

This dental clinic was created using a design method that takes advantage of the vegetation, height difference, and depth of the existing land. TSC Architects wanted to design a clinic where patients can experience nature as if they were taking a walk on the road. They planned to leave the trees as much as possible, arrange the functions of the clinic to match the characteristics of the land, and connect them with corridors and multiple roofs. By setting the height of the floor at the center of the height difference on the site, people can feel a sense of floating and sinking into the ground.

 
 
Details
Yoshiaki Tanaka
Clinic
Yoshiaki Tanaka Architecture

Got Good Architecture?

Nominate your architecture for the A' architecture Design Award.

Architecture Award