Nature Balance Residence House

Lise Fournier Residence House
Lise Fournier Residence House

Nature Balance Residence House

Interior

The site is perched on the edge of a beautiful river, a perfect terrain and orientation, providing the canvas to create a tranquil refuge to unwind after busy daily life. Inspired by the idea of bringing the outdoors in, several modifications were made as part of this extensive renovation in order to create a functional open plan environment: relocating the staircase, eliminating several wall partitions and partially opening the second floor to the living room below. As a result, it allowed for higher ceilings and a larger amount of windows, thus inviting the outside nature inside the home.

 
 
Details
Lise Fournier
Residence House
Lise Fournier Interior

Got Good Interior?

Nominate your interior for the A' interior Design Award.

Interior Award